Omleta cu creveti

de Roxana in Fructe de mare, 16 Mai 2010 | 11698 vizualizari

 

Acesta ne este micul dejun aproape in fiecare duminica. Ne plac crevetii foarte mult iar azi am incercat si cu king size :)

 

INGREDIENTE

  • 150 gr creveti mari
  • 4 oua
  • jumatate de ceapa
  • un sfert de ardei rosu
  • 2 ciupercute champignion (ca le mai aveam prin frigider)
  • vegeta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu creveti:

Se trec crevetii rintr-un jet de apa rece si se usuca pe un prosop de hartie.

Batem ouale cu vegeta.

Taiem marunt ceapa, ardeiul rosu si ciupercutele.

Punem la calit intr-o tigaie incalzita ceapa, apoi repede ciupercutele, dupa un minut crevetii si dupa 3 minute :) ardeiul rosu.

Adaugam ouale si cu o paleta ridicam usor marginile sa lasam ou sa intre dedesubt. Se intoarce cu o farfurie mare si se mai prajeste putin.

Servim cu paine prajita :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu creveti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Scoici St.Jacques (scallops) cu ciuperci in sos redus de peste